SESSIES > (NATUUR)VOEDINGSCOACHING

Je wilt meer energie… Zoekt inspiratie om met een voedingsintolerantie heerlijk te koken… Wilt overstappen op (vaker) vegetarische of veganistische maaltijden… Of bent benieuwd naar smakelijke vervangers voor suiker…

Je eetpatroon duurzaam veranderen vraagt tijd, liefde en aandacht. Een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt in meer energie, gezondheid, voldoening en plezier in eten.

Wil je hierbij professioneel begeleid worden? Bel voor een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek of boek meteen een (NATUUR)VOEDINGSCOACHING sessie.

Een voedingscoaching traject begint met een intake en een eetdagboekje dat je 3 dagen bijhoudt. Aan de hand van de door jou verstrekte info en je persoonlijke wensen gaan we samen aan de slag in een paar praktische en inspirerende maatwerk sessies.

Jouw lichaam, je ervaringen en je gevoel zijn gedurende de sessies ons kompas, niet je hoofd. Wil je meer weten over mijn visie op voeding? Lees dan mijn blog over bewust eten.

Mijn doel is niet zozeer om je te vertellen wat gezond en ongezond is, want dat is niet zo zwart-wit. Ons uitgangspunt is onderzoeken welk eetpatroon bij jouw unieke lijf en persoonlijke behoeften past, zodat je leert eten naar je natuur. Naast het uitwisselen van informatie, recepten en tips gaan we vooral praktisch aan de slag door samen te koken, te proeven en vooral te genieten!

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis, mijn keuken en aan de keukentafel. Maak een afspraak en voel je welkom!

JOUW INVESTERING

Intake: € 75,- (ca. 1,5 uur)
Kooksessie: € 99,- (2 uur incl. ingrediënten)
Nagesprek: € 25,- per half uur

Boek een traject van 4 sessies voor € 270,- i.p.v. € 298,- inclusief:

  • intake (1,5 uur)
  • 2 kooksessies (2 uur incl. ingrediënten)
  • 1 nazorg sessie (0,5 uur)

Of boek een traject van 5 sessies, met 3 kooksessies van 2 uur (ontbijt, lunch en avondmaaltijd of een thema naar keuze) voor € 350,- i.p.v. € 397,-.
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.