SESSIES > EIGEN-WIJSHEID SESSIE

Stappen zetten op het pad naar meer bewustzijn en weten welke richting je op wilt kan een uitdaging zijn. Dat vraagt om regelmatig de tijd te nemen voor jezelf, om vanuit rust naar binnen te keren en weer te voelen hoe jij vooruit wilt. Wil jij hier graag begeleiding bij? Boek een EIGEN-WIJSHEID sessie en we gaan er samen mee aan de slag!

In deze sessie word je je bewust van waar je nu staat in je leven, krijg je meer focus op waar je naartoe wilt en inzicht in wat je daarbij meer aandacht mag geven.

Een EIGEN-WIJSHEID sessie brengt je terug naar je eigen innerlijke weten, uitgaande van het natuurlijke principe dat alle antwoorden die je zoekt al in jezelf besloten liggen.

Aan de hand van een lichaamsgerichte meditatie die je dicht bij jezelf brengt en het intuïtief werken met Bach Bloesem remedies krijg je op een speelse manier meer inzicht in jouw unieke pad naar meer (ziels)geluk.

De inzichten tijdens de sessie en de Bach Bloesem remedie die je meekrijgt brengen je moeiteloos in beweging. Nieuwsgierig geworden? Gewoon doen!

JOUW INVESTERING

Sessie van een uur: € 55,00 (inclusief Bach bloesem remedies)