PORTRET KLEUR / ZWART-WIT

“Don’t be eye candy, be soul food.”

Een solo portret van jezelf, hetzij informeel of in relatie tot je werk. De ongedwongen, pure schoonheid van je kind(eren) laten vastleggen. Een dierbaar portret van je hond. Het kan allemaal en ik neem er graag de tijd voor.

Ook een professioneel bedrijfsportret voor zzp-ers/solopreneurs en kleine ondernemingen is mogelijk. Ik luister goed naar jouw verhaal en neem alles goed in mij op voordat ik dit vertaal naar een aantal sprekende beelden. Samen zorgen we ervoor dat het plaatje helemaal klopt met wat je met je werk wilt overbrengen.

Elk portret is uniek en komt in goed overleg tot stand. De stijl is natuurlijk, sprekend en ingetogen. Samen bepalen we de locatie, bijvoorbeeld bij je thuis, op je werk of buiten. Daarnaast kun je een portret extra laten spreken door dit te combineren met stilleven(s). Dit kan een lievelingsplek zijn, een object met een persoonlijk verhaal of een uitgelicht detail.

Ben je op zoek naar een portretfotograaf die werkt met natuurlijk licht en spreekt mijn werk je aan? Mail gerust voor een vrijblijvende kennismaking, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.