Over mij2018-08-11T12:42:08+00:00

OVER MIJ

Met mijn passie voor schrijven, fotografie, vormgeving, gezondheid, spiritualiteit, kunst en psychologie kun je mij op dit moment gerust een creatief ongeleid projectiel noemen.

Ik zoek altijd naar schoonheid in mensen, dieren, dingen en plekken. De uitdaging zit hem voor mij in de kunst van het weglaten en de essentie behouden. Puurheid is een belangrijk thema voor me, daar ben ik steeds meer naar onderweg, in mezelf, mijn relaties, mijn werk, mijn leven.

Bronnen van plezier

Een dagelijkse bron van plezier is mijn eigenzinnige, maar oh zo lieve viervoeter Lola. Net als de natuur en bezielde mensen met (een) passie. Dankzij de opleiding tot levenstherapeut die ik momenteel volg, leer ik met mijn handen, hoofd én hart werken vanuit mijn essentie. Hier ben ik thuis!

Soms zeggen mensen: “Dat je na je 40e nog zin had om aan een 5-jarige opleiding te beginnen!” Ik zie het niet als een kwestie van zin, maar als een voorrecht. Mijn leven lang blijven leren, dat is wat ik wil.

Droomleven

Mijn droomleven is al mijn passies te combineren tot het ultieme levenskunstenaarschap en daarmee anderen te inspireren.

Hoe ik dat nu concreet voor me zie: schrijven en dichten, readings en healings geven, fotograferen en vormgeven, workshops organiseren en mijn creativiteit omzetten in mooie producten. Daarnaast mijn ziel blijven voeden met lezen, genieten van de natuur, contact met mooie mensen, (wandel)meditatie, yoga, reizen, en vooral gewoon ZIJN.

Werkelijkheid

Die droom wordt steeds meer werkelijkheid, door me te bezinnen, te focussen, kleine en grote stappen te zetten en tegelijkertijd achterover te leunen vanuit het vertrouwen dat de kosmos, Moeder Aarde en alle mooie mensen in mijn omgeving me steunen.

Ben je geïnteresseerd geraakt door mijn verhaal? Laat het me dan vooral weten, ik ben ook benieuwd naar jou!

OPLEIDINGEN & TRAININGEN

2009 – Fotografische Vormgeving – Fotovakschool Rotterdam
2013 – Natuurvoedingskundige – Kraaybeekerhof Academie
2017 – Masterclass Foodfotografie – Homecooking Dept.
2017 – Masterclass Storytelling – Homecooking Dept.
2018 – Workshop Bach Bloesem Remedies – Zonnevlecht
2018 – Medische Basiskennis Pro (in opleiding) – Con Amore
2018 – Levenstherapeut (in opleiding) – School of Life