Over Patricia2019-01-16T19:17:06+00:00

OVER PATRICIA

Patricia is natuurvoedingscoach en daarnaast in opleiding tot lichaamsbewustzijnscoach, healer en reader. Ze fotografeert graag en schrijft over bewustwording.

Haar innige verbondenheid met de natuur geeft haar inspiratie om steeds op zoek te gaan naar de puurheid in zichzelf, anderen en het leven zelf. Om vervolgens die inspiratie door te geven aan iedereen die zich wil verbinden met zijn eigen natuur en de diepere lagen van ZIJN.

Als kind kon Patricia al heel intens voelen en maakten ervaringen diepe indruk op haar. Waar ze deze eigenschap de eerste helft van haar leven vaak als een handicap ervaarde, is dit de laatste jaren uitgegroeid tot een kwaliteit die ze graag inzet om anderen in een nieuwe richting te begeleiden. Ze ontdekte dat lichaamsbewustzijn hierbij het meest waardevolle instrument is.

Een lange zoektocht naar fysieke, emotionele en mentale gezondheid hebben haar geleid naar het pad van bewustwording en (zelf)healing. Steeds vanuit nieuwsgierigheid naar alle stromen die een mens kunnen voeden: eten, drinken, contact met anderen, schoonheid, natuur, inspiratie, etc.

In 2017 kwam ze weer in contact met de bron in zichzelf, waardoor ze eindelijk een volmondig JA voor het leven kon voelen. Hierna volgde een periode van inzichten, doorbraken en veranderingen. Met als resultaat dat ze vol in de stroom van het leven is gaan staan, met compassie voor alles wat daarbij hoort.

Patricia ontvangt je in haar praktijk met een liefdevol hart, luisterend oor en helder inzicht. Ze biedt je een helpende hand bij het onderzoeken van je hulpvraag en doet dit vanuit harmonie, zachtheid en speelsheid. In het vertrouwen dat de antwoorden die je zoekt altijd in jezelf liggen. Daarbij werkt ze vanuit gelijkwaardigheid samen met de cliënt en met andere professionals met dezelfde passie.

Wil je een sessie boeken? Bekijk (binnenkort) het aanbod of mail meteen voor een afspraak.

ACHTERGROND

Opleidingen

2019 – Jaartraining Lichaamsbewustzijnscoach (i.o.)
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2018 – Opleiding tot levenstherapeut (jaar 1 afgerond)
School of Life
2018 – 2019 – Medische Basiskennis Pro
Con Amore
2010 – 2013 – Natuurvoedingskundige
Kraaybeekerhof Academie
2007 – 2009 – Fotografische Vormgeving
Fotovakschool Rotterdam

Korte trainingen

2019 – Masterclass Therapeut ZIJN
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2018 – Workshop Bach Bloesem Remedies
Zonnevlecht Opleidingen
2017 – Masterclass Foodfotografie & Masterclass Storytelling
Homecooking Dept.