OVER MIJ

Fotografisch vormgever, intuïtieve slow foodie, natuurvoedingskundige, levenstherapeut-in-opleiding, ongeraffineerde suikertante, natuurliefhebber en creatieve duizendpoot. Dit is in willekeurige volgorde een omschrijving van mij, Patricia. Mijn werkzaamheden passen dan ook niet in één hokje.

Als fotografisch vormgever en natuurvoedingskundige zet ik graag homemade, pure, slow, organic, vega(n) food in the picture. Daarnaast maak ik portretten van mensen – in relatie tot hun werk of passie – en leg de pure schoonheid van kinderen vast. Bovendien heb ik een zwak voor ambachtelijke producten en werk graag samen met de makers daarvan.

Dankzij afgeronde opleidingen aan de Fotovakschool en de Kraaybeekerhof Academie heb ik een professionele basis. Regelmatig volg ik workshops en cursussen om mijn kennis en kunde verder te ontwikkelen. In mijn vrije tijd maak ik weleens een logo, website, (stads)tuin en keramiek.

Mijn inspiratiebronnen: de natuur, kunst, mensen en hun passie(s), mijn kruiden-moestuin en eigenwijze viervoeter Lola. Ik werk graag samen met andere creatieven, op welk vlak dan ook.

Belangrijke voorwaarde voor een geslaagde samenwerking is een wederzijdse ‘klik’. Die is er, of die is er niet en daar moet je eerst even samen achter komen (in een vrijblijvend gesprek). Ik neem de tijd om goed te luisteren naar wat jij wilt overbrengen en vertaal dit naar een helder visueel concept.

Wat is jouw verhaal en heb je interesse in een mooie samenwerking? Ik hoor het graag!

“Who ever said diamonds are a girl’s best friend, never owned a dog.”