MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL

Leuk dat je interesse hebt in mijn verhaal. Ik ben een  creatief met een sterke honger naar bewustwording. In de praktijk betekent dit dat ik holistisch coach en healer ben. Daarnaast ben ik tekstschrijver en fotograaf en maak websites voor zzp-ers met een gedeelde passie voor gezondheid en bewustwording. Een gouden combi voor mij.

Gevoeligheid als kracht

Als kind kon ik al heel intens voelen en maakten gebeurtenissen diepe indruk op mij. In de eerste helft van mijn leven ervaarde ik die gevoeligheid vaak als handicap. Ik raakte er steeds door uit balans. Door therapie, studie en zelfonderzoek ben ik gaan beseffen dat ik deze eigenschap als talent kan inzetten.

Nieuwsgierig naar alle stromen die de mens voeden

Een lange zoektocht naar fysieke, emotionele en mentale gezondheid hebben me geleid op het pad van bewustwording en (zelf)healing. De inzichten en tools die ik daarbij heb ontwikkeld, gebruik ik nu om anderen in nieuwe richting te begeleiden. Ik kwam tot de ontdekking dat je lichaam het belangrijkste instrument is voor een bewuster leven.

Inspiratiebronnen

Al van jongs af aan is de natuur mijn belangrijkste inspiratiebron. En ik ben nieuwsgierig naar alle stromen die de mens voeden: eten, drinken, contact met anderen, genieten van schoonheid, inspiratie, dingen doen waar je warm voor loopt, etc. Leven vanuit authenticiteit en volgens mijn eigen natuur, dat is wat ik wil. En dat is ook waarmee ik anderen wil inspireren, zowel privé als in mijn werk.

JA voor het leven

In 2017 kwam ik weer in contact met de bron in mezelf, waardoor ik eindelijk een volmondig JA voor het leven kon voelen. Hierna volgde een periode van inzichten, doorbraken en veranderingen. Mijn angsten en gevoeligheid voor depressie verdwenen en maakt plaats voor levenszin en dankbaarheid. Met als resultaat dat ik nu vol in de stroom van het leven staat, met compassie voor alles wat daarbij hoort. En ik anderen begeleid om ditzelfde te doen.

Voel je welkom

Je bent welkom in mijn praktijk waar ik je ontvang met een liefdevol hart, luisterend oor en helder inzicht. Ik bied je graag een helpende hand bij het onderzoeken van je hulpvraag en doe dit vanuit harmonie, zachtheid en speelsheid. In het vertrouwen dat het antwoord dat je zoekt altijd in jezelf liggen. Daarbij werk ik vanuit gelijkwaardigheid samen met jou als cliënt en met andere professionals met dezelfde passie.

Wil je een sessie boeken? Bekijk het aanbod of mail meteen voor een afspraak.

ACHTERGROND

Opleidingen

2019 – Jaartraining Lichaamsbewustzijnscoach (i.o.)
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Praktisch Werken met Psychopathologie (i.o.)
Con Amore
2018 tot 2019 – Medische Basiskennis Pro
Con Amore
2018 – Opleiding tot levenstherapeut (jaar 1 afgerond)
School of Life
2010 tot 2013 – Natuurvoedingskundige
Kraaybeekerhof Academie
2010 – Opleiding Webdesigner
Eduvision Opleidingen
2007 tot 2009 – Fotografische Vormgeving
Fotovakschool Rotterdam

Korte trainingen

2019 – Helende Handen (i.o.)
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Masterclass Grenzen Bewaken
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Masterclass Klankschalen
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Masterclass Therapeut ZIJN
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2018 – Workshop Bach Bloesem Remedies
Zonnevlecht Opleidingen
2017 – Masterclass Lightroom
Calumet
2017 – Masterclass Storytelling
Homecooking Dept.
2017 – Masterclass Foodfotografie
Homecooking Dept.