MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL

Leuk dat je interesse hebt in mijn verhaal. Ik ben een allround creatief met een sterke honger naar alles wat te maken heeft met bewust leven. In de praktijk ben ik voedingscoach, lichaamsbewustzijnscoach en healer. Daarnaast ben ik freelance tekstschrijver en fotograaf en maak websites voor zzp-ers met een gedeelde passie voor gezondheid en bewustwording. Een gouden combi voor mij.

Als kind kon ik al heel intens voelen en maakten gebeurtenissen diepe indruk op mij. In de eerste helft van mijn leven ervaarde ik die gevoeligheid vaak als handicap. Ik raakte er steeds door uit balans. Door therapie, studie en zelfonderzoek kan ik deze eigenschap nu als talent inzetten bij alles wat ik doe.

Bewustwording en (zelf)healing

Een lange zoektocht naar fysieke, emotionele en mentale gezondheid hebben me geleid op het pad van bewustwording en (zelf)healing. Zo heb ik bij mezelf eczeem, depressie en burn-out gevoeligheid kunnen omkeren. De waardevolle inzichten en tools die dit me heeft opgeleverd, gebruik ik nu om anderen in een nieuwe richting te begeleiden. Je lichaam is daarbij het allerbelangrijkste instrument.

Nieuwsgierig naar alle stromen die de mens voeden

Al van jongs af aan is de natuur mijn belangrijkste inspiratie- en hulpbron. Ik ben nieuwsgierig naar alle stromen die de mens voeden: eten, drinken, contact met anderen, genieten van schoonheid, de helende werking van kristallen, planten en kruiden, dingen doen waar je warm voor loopt, etc.

Authentiek leven volgens mijn eigen natuur en anderen daarmee inspireren, dat is mijn intentie.

Fotografie, tekstschrijven en webdesign

Daarnaast heb ik ook een passie voor fotografie, met name portretten, stills en foodfotografie. En ik maak websites voor coaches, therapeuten en andere zzp-ers in de complementaire gezondheid- en bewustwordingsbranche.

Samenwerken?

Heb je na het lezen en bekijken van mijn website het gevoel dat je wilt samenwerken? Wil je bv. gecoacht worden op je voeding? Wil je (weer) durven voelen van wat er allemaal in je binnenwereld gebeurt en bewuster leven? Een afspraak maken voor een healing? Welkom!

Je bent bij mij ook aan het goede adres als je zelf coach of therapeut bent en iemand zoekt die jouw unieke bedrijf zichtbaar kan maken in woord en beeld. Ik stem af op wat jij nodig hebt en zet al mijn skills in om je te daarmee van dienst te zijn. Samen komen we die stap verder die jij wilt maken. Ik werk altijd vanuit gelijkwaardigheid of je nu komt als cliënt of als professional met dezelfde passie voor gezondheid en bewust leven.

Meer weten? Bel, app of mail voor een vrijblijvende kennismaking.

ACHTERGROND

Opleidingen

2019 – Jaartraining Lichaamsbewustzijnscoach (i.o.)
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Praktisch Werken met Psychopathologie (i.o.)
Con Amore
2018 tot 2019 – Medische Basiskennis Pro
Con Amore
2018 – Opleiding tot levenstherapeut (jaar 1 afgerond)
School of Life
2010 tot 2013 – Natuurvoedingskundige
Kraaybeekerhof Academie
2010 – Opleiding Webdesigner
Eduvision Opleidingen
2007 tot 2009 – Fotografische Vormgeving
Fotovakschool Rotterdam

Korte trainingen

2019 – Helende Handen (i.o.)
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Masterclass Grenzen Bewaken
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Masterclass Klankschalen
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2019 – Masterclass Therapeut ZIJN
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
2018 – Workshop Bach Bloesem Remedies
Zonnevlecht Opleidingen
2017 – Masterclass Lightroom
Calumet
2017 – Masterclass Storytelling
Homecooking Dept.
2017 – Masterclass Foodfotografie
Homecooking Dept.