© Patricia Lärche - healing the womb

Healing the womb

Ervaar jij je baarmoeder als jouw centrum van vrouwelijke kracht, creatie en levensenergie?

Bewust of onbewust dragen veel vrouwen onverwerkte emoties, pijn, verdriet en angst in hun baarmoeder. Dit kan zijn door je eigen levenservaringen, of door ervaringen van de generaties vrouwen voor jou. Ook dragen we in de baarmoeder sporen van een collectieve vrouwelijke wond waardoor we onszelf onnodig klein houden. Het is tijd om die wond te helen met de krachtige en liefdevolle intentie.

‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan. De baarmoeder is er om te creëren en leven door te geven.’

Sjamanistisch ritueel

Dit van oorsprong sjamanistische ritueel, de ‘Rite of the Womb’, is een krachtige manier om het licht in je baarmoeder (weer) uit te nodigen.

Veilige bedding

Deze sessie is voor vrouwen van alle leeftijden, met of zonder fysieke baarmoeder. Je geeft hiermee je (energetische) baarmoeder een liefdevolle aanzet tot (zelf)healing. Tijdens het ritueel laat je los wat je niet meer nodig hebt. Je creëert hiermee meer ruimte voor jezelf en komt dieper thuis in je lijf. Het versterkt je verbinding met de universele wijsheid van het Goddelijk Vrouwelijke.

Het ritueel vindt geheel gekleed plaats, we werken in de energie. Je komt thuis in de veilige bedding van mijn woonruimte en mijn liefdevolle aanwezigheid bij jouw proces. Door onze eigen baarmoeder te helen, helpen we mee aan het helen van Moeder Aarde en de generaties die na ons komen.

Bekijk het filmpje: https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=YBgKOzx1ooQ.

Investering

Sessie van ca. 1,5 uur: € 75,00

© Patricia Lärche - healing the womb