FOOD

“People who love to eat are always the best people.” – Julia Child

Als fotografisch vormgever vind ik in eten een onuitputtelijke bron van inspiratie, creatie en schoonheid. Daarnaast wordt de foodstylist in mij gevoed door mooie, ambachtelijke producten voor op en rond het bord en ontmoetingen met de makers daarachter. Elk eerlijk product en gerecht is een mooie uitdaging om vast te leggen als een feest voor de zintuigen.

Als (slow) foodie heb ik een niet aflatende honger naar het bedenken, bereiden en proeven van lekkere gerechten. In de hoofdrol: pure, onbewerkte ingrediënten, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Daarbij neem ik de tijd om een product echt te leren kennen. Hoe smaakt het, welke eigenschappen heeft het en hoe komt dit ingrediënt het beste tot z’n recht?

Als natuurvoedingskundige geef ik automatisch aan elk gerecht een ‘groene draai’. Daarmee bedoel ik vegetarisch, natuurlijk gezoet, overwegend plantaardig, met groenten en fruit van het seizoen, boordevol variatie, goede vetten en meestal zonder tarwe. Met deze visie op heerlijk eten inspireer ik graag anderen.

Ben je op zoek naar een food fotograaf met een passie voor de pure (vegetarische) keuken en spreekt mijn werk je aan? Laten we een keer afspreken!