HOLISTISCHE COACHING > (NATUUR)VOEDING

Wil je meer energie halen uit je voeding? Zoek je inspiratie om met een voedingsintolerantie lekker te koken? Wil je (vaker) vegetarisch of veganistisch eten? Zoek je verantwoorde suikervervangers?

ANDERS ETEN

Je eetpatroon duurzaam veranderen vraagt tijd, liefde en aandacht. Een investering die zichzelf terugbetaalt in meer energie, gezondheid, voldoening en plezier in eten. Wil je hierbij begeleid worden? Kies dan voor een losse voedingscoachsessie over een bepaald thema of een voedingscoachtraject.

VISIE & UITGANGSPUNT

Mijn doel is niet zozeer om je te vertellen wat gezond en ongezond is, want dat zie ik niet zo zwart-wit. In mijn blog over bewust eten lees je meer over mijn visie op voeding. Het uitgangspunt voor de coaching is: onderzoeken welk eetpatroon bij jouw unieke situatie past. Zodat jij gaat eten volgens je natuur.

AANPAK & RESULTAAT

Een voedingscoachtraject begint met een intake. Je houdt 3 dagen een eetdagboekje bij. Met die info en jouw persoonlijke wensen gaan we aan de slag. Je lichamelijke ervaringen en gevoel zijn ons kompas, niet je hoofd. Je krijgt informatie, recepten en tips. We gaan samen koken, proeven en genieten. Elke sessie is maatwerk, je gaat vol inspiratie naar huis.

De sessies vinden plaats in mijn keuken en mijn praktijk aan huis. Bel voor een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek of maak meteen een afspraak voor een voedingscoachsessie.

JOUW INVESTERING

Intake: € 50,00 (ca. 1,5 uur)
(Losse) kooksessie op maat*: € 110,00 (ca. 2 uur incl. ingrediënten)
Evaluatie: € 25,00 (ca. 30 minuten)

* Mogelijke thema’s kooksessie: ontbijt, lunch, avondmaaltijd, bakken zonder suiker, glutenvrije maaltijden

TRAJECT 1

Boek een traject van 4 sessies voor € 275,00 i.p.v. € 295,00
incl. intake, 2 kooksessies van 2 uur incl. ingrediënten en evaluatie
Thema van de kooksessies naar keuze

TRAJECT 2

Boek een traject van 5 sessies voor € 375,00 i.p.v. € 405,00
incl. intake, 3 kooksessies van 2 uur en evaluatie
Thema van de kooksessies naar keuze

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.