HOLSTISCHE COACHING > LICHAAMSBEWUSTZIJN

Zit je veel in je hoofd, ben je vaak moe, of heb je last van fysieke kwaaltjes? Zit je niet lekker in je vel of ben je depressief? 

GERICHT OP DE BUITENWERELD

Zonder het te beseffen zijn we met onze aandacht vaak niet in ons lichaam. We zijn gefocust op datgene (of diegene) waar we mee bezig zijn. Je bent dan gericht op de buitenwereld in plaats van op je binnenwereld. Hierdoor raak je verwijderd van jouw innerlijke bron, de plek waar je thuis bent in jezelf.

MEER FOCUS OP JE BINNENWERELD

Je lichaam is een prachtig instrument. Het stelt je in staat om te doen wat jij belangrijk vindt. Het is ook een zelfgenezend ‘systeem’. Denk maar eens aan een wondje dat vanzelf geneest. De sleutel tot meer vitaliteit, gezondheid en levensplezier is met aandacht in je binnenwereld zijn. Je krijgt inzicht in jezelf en ervaart meer ontspanning in je lijf. Dit is de eerste stap naar het herstellen van de harmonie in je jezelf.

KOM TERUG IN JE KRACHT

Bewust in je lichaam zijn is de manier om weer bij je innerlijke kracht en wijsheid te komen. Je lichaam geeft aanwijzingen over wat goed is voor jou, wat je nodig hebt. Als je goed leert luisteren naar je lichaam gaat je levensenergie weer stromen. Dit gaat een stapje verder dan mindfulness, en wordt ook wel bodymindfulness genoemd.

Wil je hierin gecoacht worden? Maak dan een afspraak voor een lichaamsbewustzijnscoaching sessie.

JOUW INVESTERING

Intake: € 75,00 (ca. 1,5 uur)
Lichaamsbewustzijnscoaching sessie: € 50,00 (1 uur)
Gecombineerd met een healing: € 75,00 (1,5 uur)