Wil jij meer rust of je energieker voelen? Heb je fysieke, mentale of emotionele klachten? Heb je een specifieke hulpvraag? Healing is een mooi instrument om de harmonie in je lichaam en je energieveld te herstellen.

ALLES IS ENERGIE

Alles is energie, ook wijzelf. Een healing ontvangen is alsof je wordt ondergedompeld in een bad vol liefdevolle levensenergie. Ik werk in een sessie altijd vanuit een hulpvraag van jou als cliënt en de intentie om een antwoord te krijgen op jouw vraag.

DE HARMONIE HERSTELLEN

Tijdens een healing lig je gekleed op de healingtafel. Met jouw toestemming laat ik mijn helende handen intuïtief leiden naar die plekken op je lichaam waar de energie niet goed doorstroomt. Door aan deze blokkades helende energie door te geven kunnen ze loskomen en opgeruimd worden. De harmonie kan herstellen en je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

HEALING & READING

Als er tijdens de healing dingen aan de oppervlakte komen benoem ik die. Dit wordt een reading genoemd. Je kan zelf ook inzichten krijgen tijdens of na de healing. Je zakt dieper in je liif en komt in het hier en nu, thuis bij jezelf. Een sessie werkt vaak nog langer door, omdat je ‘systeem’ zoekt naar een nieuw evenwicht.

Wil je dit ook ervaren? Maak een afspraak voor een healing.

JOUW INVESTERING

Intake: € 75,00 (ca. 1,5 uur)
Healing sessie: € 75,00 (ca. 1 uur)