INTUÏTIEVE COACHING & HEALING

Wie ben je, wat drijft je, waar wil je heen en wat heb je daarvoor nodig? Als intuïtief coach werk ik vanuit de holistische visie dat de mens één geheel is met vier bewustzijnslagen. Als die lagen op elkaar zijn afgestemd ervaar je rust, gezondheid en voldoening in je leven. 

Vier lagen van bewustzijn

De eerste laag is de fysieke bewustzijnslaag, je ‘huis’. Je lichaam verzorg je met voeding en beweging die bij jou passen.

De geestelijke bewustzijnslaag staat bij veel mensen op de voorgrond, we zitten veel in ons hoofd. Daarbij doen we dingen bewust, maar we draaien vooral ook veel onbewust aangeleerde programma’s. Soms is zo’n ‘programma’ verouderd en wil je het herschrijven.

De emotionele bewustzijnslaag wordt grotendeels gestuurd door onze gedachten en is continu in beweging. Door je aandacht te verleggen naar wat je voelt binnenin je lichaam kan je hier meer balans in brengen.

En dan is er nog de energetische bewustzijnslaag. Hoe meer je hiermee in contact staat, hoe bezielder je leven wordt. Je komt dan echt tot Leven met hoofdletter L.

Het lichaam als instrument

Op al deze lagen kan ik je coachen naar meer bewustzijn en (zelf)healing. Je lichaam is hierbij je belangrijkste instrument. Wil je hier samen mee aan de slag? Lees dan verder of maak meteen een afspraak.