FOOD

“People who love to eat are always the best people.” – Julia Child

Als (slow) foodie heb ik een niet aflatende honger naar het bedenken, experimenteren met, bereiden en proeven van lekkere gerechten. In de hoofdrol: pure, onbewerkte ingrediënten, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Daarbij neem ik de tijd om een product echt te leren kennen. Hoe smaakt het, welke eigenschappen heeft het en hoe komt dit ingrediënt het beste tot z’n recht?

Als natuurvoedingskundige geef ik aan elk gerecht een ‘groene draai’. Daarmee bedoel ik vegetarisch, op natuurlijke wijze gezoet, overwegend plantaardig, met groenten en fruit van het seizoen, boordevol variatie, bereid met verse kruiden, goede vetten en zonder tarwe. Met deze vaardigheid inspireer ik graag anderen, bv. tijdens een informele 1-op-1 kook-/ baksessie bij mij thuis of door mee te denken over een ‘groener’ menukaart voor tea- & lunchrooms.

Als fotograaf vind ik in eten een onuitputtelijke bron van inspiratie, creatie en schoonheid. Daarnaast wordt de foodstylist in mij gevoed door de ontmoeting met gepassioneerde makers en verkopers van mooie, ambachtelijke producten voor op en rond het bord. Elk eerlijk product en gerecht is een mooie uitdaging om vast te leggen als een feest voor de zintuigen.

Ben je op zoek naar een food fotograaf met een passie voor de pure keuken en spreekt mijn werk je aan? Laten we een keer afspreken!